Glasbewassing Hoogkerk

Glasbewassing Hoogkerk

Specialist in glasbewassing rond Hoogkerk

Kies bij het reinigen van de ruiten van uw winkel- of bijvoorbeeld bedrijfspand voor een specialist op het gebied van glasbewassing rond Hoogkerk. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf heeft een ruime ervaring in het reinigen van ruiten, zowel aan de binnen- als buitenzijde van het pand. Uw ruiten hebben een grote impact op de eerste indruk die uw pand achterlaat op bezoekers en medewerkers. Ernstig vervuilde ruiten doen af aan de nette, zakelijke uitstraling van uw organisatie als geheel. Als specialist in glasbewassing rond Hoogkerk helpen we u dit graag te voorkomen. Op welke manier kunnen we u van dienst zijn?

Aanpak bij glasbewassing in Hoogkerk

Voor het uitvoeren van uw glasbewassing rond Hoogkerk beschikt Kallenkoot Schoonmaakbedrijf over verschillende professionele hulpmiddelen. Het maakt de uitvoering ervan relatief eenvoudig voor onze vakmensen. Denk aan een hoogwerker, waarmee we ook bij de hoger gelegen ramen van uw pand kunnen komen. De hoogwerker laat ons een tot op een hoogte van zo’n 23 meter op veilige wijze werken. Bij ons bedrijf wordt de glasbewassing in Hoogkerk uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde en ervaren glazenwassers. Zo verzekeren we u van een eindresultaat, welke past bij uw wensen en verwachtingen.

Afspraak maken voor glasbewassing in Hoogkerk

Wenst u vakkundige hulp bij een glasbewassing rond Hoogkerk? Neem gerust contact met ons op, zodat we een afspraak voor u in kunnen plannen. Samen zorgen we dat uw ruiten er weer helder en schoon uitzien, als onze professionals bij u langs zijn geweest. Niet alleen voor een glasbewassing kunt u op onze hulp rekenen. We ondersteunen u bijvoorbeeld ook graag bij de reiniging van uw interieur, evenals dat we uw vloeren op grondige wijze kunnen schoonmaken. Op onze website leest u meer over onze dienstverlening.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vrachtwagen.