Gevelreiniging Zuidhorn

Voor een specialist in gevelreiniging nabij Zuidhorn gaat u naar Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Wij kunnen u als schoonmaakbedrijf op verschillende manieren van dienst zijn en zijn dus onder andere gespecialiseerd in gevelreiniging. Onze vakmannen maken uw gevel niet alleen schoon, zij zorgen er ook voor dat deze weer goed beschermd is.

Voor grondige gevelreiniging in Zuidhorn

Gevels zijn continu onderhevig aan invloeden van buitenaf. Als de gevel niet goed beschermd is, kunnen vuil en vocht aanslag veroorzaken. Er kan schimmel, mos of alg ontstaan dat, als het niet tijdig wordt verwijderd, vaak vervelende problemen kan veroorzaken. Zo kan er lekkage onstaan of kunnen vochtplekken ontstaan doordat bijvoorbeeld het voegwerk wordt aangetast. Lekkage en isolatieproblemen brengen hoge kosten met zich mee, wat natuurlijk erg zonde is. U kunt dit voorkomen door de gevel te laten reinigen. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf is uw partner in deze! Met onze gevelreiniging verwijderen we alle aanslag, schimmels en mos. Ook kunnen we graffiti verwijderen, mocht daar sprake van zijn.

Om de gereinigde gevel in goede conditie te houden, impregneren we deze na reiniging. Onze gevelreinigers gaan grondig te werk om ervoor te zorgen dat uw gevel langdurig in goede conditie blijft.

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Zuidhorn voor gevelreiniging en meer

Omdat Kallentkoot nabij Zuidhorn een schoonmaakbedrijf is, kunnen we u ook op andere manieren van dienst zijn. Zo zijn we naast gevelreiniging in te schakelen voor dakreiniging, het wassen van glazen, vloeronderhoud en andere zaken. Met behulp van onze specialisten wordt uw huis of pand in Zuidhorn weer volledig schoon en goed beschermd.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de ster.