Gevelreiniging Tolbert

Gevelreiniging Tolbert

Gevelreiniging in Tolbert uitvoeren

Door de jaren heen kan er een vervelende aanslag op de gevel van uw woning of bedrijfspand ontstaan. Dit geldt in het bijzonder voor de gevel, waarop de zon maar weinig schijnt. U herkent de aanslag aan een groene tot gele kleur. Zelf een gevelreiniging in Tolbert uitvoeren is best lastig, daar u hier mogelijk niet de juiste hulpmiddelen voor heeft. Het gebruik van een hogedrukreiniger is niet altijd de beste oplossing, daar het poreuze stenen en voegen kan beschadigen. Kies voor de hulp van de professionals van Kallenkoot Schoonmaakbedrijf voor een gevelreiniging bij Tolbert.

Aanpak bij gevelreiniging bij Tolbert

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf beschikt over professionele hulpmiddelen om de gevel weer als nieuw te laten lijken, zonder de buitenmuur hierbij aan te tasten. Na het uitvoeren van een gevelreiniging is het verstandig de buitenmuur opnieuw te laten impregneren. Het impregneren voorkomt niet alleen dat er vocht in poreuze stenen trekt. Ook vormt het een beschermende laag, waardoor een nieuwe vervuiling van de buitenmuur de komende tijd uit zal blijven. Het impregneren van de buitenmuur is niet altijd noodzakelijk; dit hangt af van het materiaal wat gebruikt is aan de buitenzijde van uw pand.

Afspraak maken voor gevelreiniging bij Tolbert

Wilt u een professionele gevelreiniging bij Tolbert uit laten voeren? Neem eens contact met ons op, zodat we een afspraak voor u in kunnen plannen. Voordat we aan de slag gaan bespreken we welke aanpak voor uw gevel het meest geschikt is. Zoals reeds genoemd, is dit voornamelijk afhankelijk van de materialen die voor uw gevel gebruikt zijn. Samen zorgen we dat uw gevel weer als nieuw lijkt!

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vrachtwagen.