Gevelreiniging Roden

Voor een specialist in gevelreiniging gaat u naar Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. U kunt ons inschakelen voor het reinigen en impregneren van uw gevel in Roden en omstreken, zodat deze er weer schoon uitziet en weer tegen een stootje kan!

Voor gevelreiniging en impregnatie in Roden

Gevels raken na verloop van tijd aangetast, dit is niet te voorkomen. Gevels moeten letterlijk weer en wind doorstaan, en er kan hierdoor vuil en vocht achterblijven op de gevel. Gevolg is aanslag, schimmel en/of mos. Dit geeft uw gevel natuurlijk een onverzorgd uiterlijk. Daarnaast is het erg slecht voor de conditie van de gevel. Aanslag kan zorgen voor flinke schade zoals lekkage of tochtplekken, wat extra kosten met zich mee brengt. Dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Met gevelreinigring wordt de gevel grondig schoongemaakt en worden boosdoeners als schimmel en mos verwijdert. We behandelen de gevel na met impregneermiddel zodat de gevel langdurig schoon en beschermt blijft. Ons impregneermiddel is vochtwerend waardoor er geen schimmel of mos meer zal ontstaan. Ook graffiti zal niet blijven zitten op de geïmpregneerde gevel.

Kallenkoot nabij Roden voor meer dan gevelreiniging

Ondanks dat impregneermiddel uw gevel langdurig beschermt, is het aan te raden om regelmatig gevelreiniging te laten uitvoeren. Uiteraard kunt u Kallenkoot Schoonmaakbedrijf inhuren voor periodieke gevelreiniging in Roden. Maar ook voor dakreiniging, het wassen van glazen, vloeronderhoud en andere zaken kunt u ons inschakelen. Als schoonmaakbedrijf kunnen we natuurlijk veel meer voor u betekenen!

Wilt u meer informatie over gevelreiniging of andere diensten? U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers in Roden. Zij kunnen indien gewenst direct een offerte opmaken, zodat u weet waar u aan toe bent.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vliegtuig.