Gevelreiniging Paterswolde

Gevelreiniging Paterswolde

Professionele gevelreiniging in Paterswolde

Door de jaren heen kan er zich een groene aanslag op de gevel van uw woning of bedrijfspand vormen. Met een hogedrukreiniger zult u er niet altijd in slagen, om deze groene aanslag te verwijderen. Dit komt onder meer, doordat u niet zonder bouwsteiger of hoge ladder bij de nok van uw woning komt. Er zal hierdoor een klein deel van de groene aanslag op uw gevel achterblijven. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf helpt u bij het reinigen van uw gevel, door een professionele gevelreiniging bij Paterswolde voor u uit te voeren. We maken hierbij gebruik van verschillende hulpmiddelen.

Gevelreiniging in Paterswolde uit laten voeren

Een vuile gevel doet veel met de uitstraling van uw woning of bedrijfspand als geheel. Het laat het pand rommelig ogen, wanneer de gevel erg vuil is. Voorkomen dat er zich vuil aan de gevel hecht is schier onmogelijk. Reden genoeg om de gevel op z’n tijd grondig te reinigen. Niet alleen een groene aanslag op de gevel wordt door ons verwijderd. Denk ook aan graffiti, wat door hangjeugd op de gevel is aangebracht. Met een hogedrukreiniger krijgt u de graffiti lang niet altijd weg; met de professionele hulpmiddelen waarover onze schoonmakers beschikken lukt dat wel.

Advies voorafgaand aan gevelreiniging in Paterswolde

Wilt u weten op welke manier Kallenkoot Schoonmaakbedrijf een professionele gevelreiniging in Paterswolde voor u uitvoert? Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die we u bieden om nieuwe aanslag op uw gevel te voorkomen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op, zodat we u persoonlijk kunnen adviseren. Samen doen we er alles aan om uw gevel en daarmee uw bedrijfspand of woning z’n oorspronkelijke uitstraling terug te geven!

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de sleutel.