Gevelreiniging Leek

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Leek is als schoonmaakbedrijf onder andere gespecialiseerd in gevelreiniging. Wij geven uw gevel in Leek weer een schoon en verzorgd uiterlijk, en zorgen ervoor dat deze weer in goede conditie is.

Onze gevelreiniging maakt uw gevel in Leek weer schoon en sterk

In een land als Nederland hebben gevels heel wat te verduren. De weersomstandigheden kunnen heftig zijn en niet iedereen is even milieuvriendelijk. Hierdoor kan vuil en vocht op de gevel blijven zitten waaruit schimmel, aanslag en mos kunnen ontstaan. Dit klinkt onschuldig, maar deze boosdoeners kunnen redelijk wat schade veroorzaken. Als u dit niet laat verwijderen kan er zelfs lekkage ontstaan of tochtplekken. Als uw huis niet meer goed isoleert kunt u rekenen op hoge energiekosten en voor het herstellen van lekkage moet u ook flink in de buidel tasten. Erg zonde natuurlijk. Het is dan ook van belang om regelmatig gevelreiniging te laten doen. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Leek is u graag van dienst!

Onze gevelreinigers verwijderen aanslag, schimmels, mos en zelf graffiti van de gevel. Vervolgens impregneren ze de gevel met beschermend impregneermiddel. Dit voorkomt dat vuil en vocht nieuwe schadeplekken veroorzaken. Ons impregneermiddel zorgt ervoor dat vocht en tocht buiten blijft, maar laat de gevel wel ‘ademen’.

Gevelreiniging en meer bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Leek

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen gevelreiniging. Kallenkoot nabij Leek is een veelzijdig schoonmaakbedrijf dat u op vele manier van dienst kan zijn. Zo kunt u ons naast gevelreiniging inschakelen voor dakreiniging, het wassen van glazen, vloeronderhoud en andere zaken. We zorgen ervoor dat u complete huis of pand er weer verzorgd uitziet!

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de auto.