Gevelreiniging Groningen

Voor kwaliteit gevelreiniging in Groningen gaat u naar Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Kallenkoot is reeds jaren expert in gevelreiniging. Vocht kan leiden tot vorstschade, mos- en algengroei of schimmeluitslag op de gevel van uw huis en om deze reden is het goed reinigen van de gevel van belang. De gevelreinigers zijn SVS-gediplomeerd waardoor zij vakkundig opgeleid zijn in gevelonderhoud. Voor professionele gevelreiniging Groningen bent u bij onze opgeleide vakmensen op de juiste plek.

Gespecialiseerd in gevelreiniging Groningen

Naast gevelreiniging zijn de werknemers van Kallenkoot gespecialiseerd in de reiniging van gevelbeplating en daken. Alle soorten materiaal van de gevels en daken worden op passende wijze schoongemaakt en onderhouden, met behulp van schoonmaaktechnieken zoals stoomcleanen, chemisch reinigen of stralen. Hierbij richt Schoonmaakbedrijf Kallenkoot zich op veiligheid en milieu en wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige producten. Op deze manier wordt het juiste behoud van uw gevel gewaarborgd en kan gevelreiniging eventuele schade aan uw gevel of dak voorkomen.

Gevelreiniging Groningen met zorgvuldige en efficiënte aanpak

U bent bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf verzekerd van klantgerichte gevelreiniging in Groningen. Zo voeren onze werknemers gevelreiniging in Groningen uit met een zorgvuldige en efficiënte aanpak. Daarnaast kunnen onze gevelreinigers u ook voorzien van passend advies met betrekking tot het gevelonderhoud. De gevelexperts zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op gebied van het reinigen van gevels. Zo voorzien wij u van kwaliteit gevelreiniging in Groningen bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Neem contact met ons op.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de auto.