Gevelreiniging Assen

Voor gevelreiniging in Assen gaat u naar Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Wij zijn als professioneel schoonmaakbedrijf zeer ervaren in het reinigen, impregneren en onderhouden van gevels. Wij zorgen ervoor dat uw gevel in Assen weer schoon en beschermt is!

Professionele gevelreiniging in Assen

Gevels worden voortdurend aangetast door invloeden van buitenaf. Vooral in een land als Nederland waar we te maken hebben met verschillende weersomstandigheden en waar niet iedereen altijd even vriendelijk met het milieu omgaat. Op een gevel kan aanslag, schimmel en mos ontstaan, wat vaak schade veroorzaakt. Gevelreiniging is dan ook niet alleen bedoelt om uw gevel weer een verzorgd uiterlijk te geven, maar ook om (verdere) schade te voorkomen. Denk hierbij aan schade in de vorm van lekkage of tochtplekken.

Met gevelreiniging wordt aanslag, schimmel en mos verwijderd, en met speciale gevelreiniging kan ook graffiti worden verwijderd. Zo zorgen we ervoor dat uw gevel er weer goed bijstaat en vocht en tocht buiten blijft.

Gevelreiniging, impregnatie en onderhoud in Assen

Gevelreiniging eindigt met impregnatie. Door zorgvuldig impregneermiddel op de gevel aan te brengen blijft deze langdurig beschermd. Impregneermiddel stoot vocht af waardoor schimmels, mos en grafitti geen kans meer hebben. Wij werken met een hoogwaardig impregneermiddel dat uw gevel laat ademen. Tocht en vocht kan dus wel naar buiten maar niet naar binnen.

Het is natuurlijk verstandig om uw gevel regelmatig te laten reinigen en impregneren. U kunt Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Assen dan ook inhuren voor periodieke reiniging en impregnatie, of te wel een onderhoudsbeurt. Neem hiervoor contact met ons op.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de sleutel.