Gevelonderhoud in Roden

Specialist op het gebied van gevelonderhoud in Roden

U wilt de frisse look van uw bedrijfspand of woning behouden! Een groene aanslag op de gevel van uw pand past niet in dit beeld. Reden genoeg om regelmatig gevelonderhoud in Roden uit te laten voeren. Voor het uitvoeren van gevelonderhoud bent u bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring in deze klus! Daarbij kunnen we u, indien gewenst, direct helpen bij verschillende andere schoonmaakklussen binnen en buiten uw pand. Laat bijvoorbeeld ook uw dak schoonmaken, als hier een groene aanslag op is ontstaan. De groene aanslag is het gevolg van algen die zich aan de gevel of het dak hechten.

Gevelonderhoud in Roden laten uitvoeren

Bij gevelonderhoud in Roden werkt Kallenkoot Schoonmaakbedrijf met verschillende professionele hulpmiddelen. Het is afhankelijk van het type gevel wat u heeft, welke aanpak het meest geschikt is. Voordat we aan de slag gaan, zullen we u hierover adviseren! Bovenal werken we aan een effectieve en duurzame oplossing, die uw gevel voor een lange tijd mooi houdt. Niet alleen de gevel zelf zullen we grondig reinigen. Ook de gevelbeplating en het dak kunnen we voor u meenemen. Zo ziet het geheel er weer fris en schoon uit! Naast algen kunnen we verschillende andere vormen van vuil voor u verwijderen.

Afspraak plannen voor gevelonderhoud in Roden

Wilt u ook de gevel van uw pand van een grondige reinigingsbeurt laten voorzien? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hierover kunnen adviseren. Samen zoeken we naar de beste manier om uw gevel schoon te maken. Onze ervaring komt hierbij goed van pas! Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Neem contact op

Wanneer u behoefte heeft aan de dienstverlening van een ervaren VvE onderhoudsbedrijf in Assen, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn gevestigd aan de Havenstraat 2B in Peize en komen graag naar Assen om de werkzaamheden voor u uit te voeren. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 050 – 360 48 26 of mail naar info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl. Wij kunnen u vrijblijvend informeren en adviseren. Uiteraard kunnen wij ook een vrijblijvende prijsopgave voor u opstellen.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de huis.