Gevelonderhoud Assen

Wilt u uw gevelonderhoud in Assen overlaten aan een ervaren onderneming? Dan kunt u uitstekend terecht bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Wij hebben een ruime ervaring in het voeren van gevelonderhoud in Assen en omgeving. Door de jaren heen hebben wij onze dienstverlening steeds verder uitgebreid. U kunt bij ons niet alleen terecht voor schoonmaakwerkzaamheden en gevelonderhoud in Assen, maar bijvoorbeeld ook wanneer u interesse heeft in het laten impregneren van uw gevel en dak.

Betaalbaal gevelonderhoud in Assen

Wij maken gevelonderhoud in Assen betaalbaar. Het is belangrijk dat u zeker kunt zijn van de vakkundigheid waarmee de werkzaamheden worden uitgevoerd. Dit is iets dat wij absoluut kunnen garanderen. Dit betekent echter niet dat wij de hoofdprijs in rekening brengen. Wij garanderen u altijd een uitstekende prijs voor het gevelonderhoud in Assen. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf is gevestigd in Peize, aan de Havenstraat 2B, maar is in heel de regio actief. Ook voor gevelonderhoud in Assen komen wij graag ter plaatse. Woont u in een andere plaats? Wij werken in de meest uiteenlopende plaatsen rondom Peize. Vanzelfsprekend kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen wanneer u wilt weten of wij ook bij u in de regio actief zijn.

Vrijblijvende offerte

U kunt bellen naar 050 – 360 48 26 of mailen naar info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl wanneer u meer informatie wilt over onze mogelijkheden betreffende gevelonderhoud in Assen en regio. Wij adviseren en informeren u graag. Uiteraard kunnen wij ook altijd een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Deze kunt u ook direct telefonisch of via de mail bij ons aanvragen.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de auto.