Dakreiniging Zuidhorn

Voor complete dakreiniging bent u aan het juiste adres bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Zuidhorn. Dakreiniging is namelijk een belangrijk onderdeel van onze schoonmaakwerkzaamheden en hier zijn wij dan ook in gespecialiseerd.

Dakreiniging voor een lange levensduur van uw dak in Zuidhorn

Daken hebben weer en wind te verduren en kunnen in de loop der jaren worden aangetast. Er kan bijvoorbeeld mos, alg en ander vuil ontstaan. Dit klinkt misschien onschuldig, maar deze boosdoeners kunnen flink wat schade veroorzakers. Ze maken uw dak poreus en minder bestand tegen vocht en tocht. Een vervelend gevolg kan lekkage zijn. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten, evenals dure kosten voor het vervangen van dakpannen of misschien wel het hele dak. Dit is niet nodig als u het dak met regelmaat laat reinigen door een professioneel reinigingsbedrijf. Hierin is Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Zuidhorn u graag van dienst. Wij verwijderen mos, alg en vuil en maken zo uw dak weer sterk en schoon.

Voor complete dakreiniging gaat u naar Kallenkoot in Zuidhorn

U kunt Kallenkoot Schoonmaakbedrijf inschakelen voor periodieke reiniging, maar ook voor een eenmalige reinigingsbeurt. Om goede kwaliteit te kunnen leveren werken we alleen met ervaren dakreinigers en sterke middelen. Zo wordt het dak schoongemaakt met een krachtige hogedrukspuit. Als alle schadeveroorzakers zijn verdwenen voorzien onze specialisten uw dak van een beschermlaag. Zo kan uw dak de komende jaren weer vooruit.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers in Zuidhorn. Zij maken indien gewenst ook direct een offerte voor u op, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de ster.