Dakreiniging Roden

Bent u op zoek naar een specialist in dakreiniging in Roden? Laat u eens informeren door Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Als professioneel schoonmaakbedrijf zijn we onder andere gespecialiseerd in dakreiniging. Schakel onze specialisten vandaag nog in en uw dak in Roden ligt er weer schoon en goed verzorgd bij!

Voorkom schade door dakreiniging van Kallenkoot in Roden

Daken hebben voortdurend te maken met invloeden van buitenaf en zijn daarom kwetsbaar. Er ontstaat al snel mos, alg en/of vuil. Dit is niet te voorkomen, maar wel te verhelpen met grondige dakreiniging. Dakreiniging zorgt er niet alleen voor dat uw dak er weer schoon en verzorgd uitziet, het draagt ook bij aan een lang levensduur. Want mos, alg en vuil tasten uw dak aan, wat kan resulteren in schade en een niet optimaal werkend dak. En niemand zit te wachten op tocht en lekkage of hoge kosten voor het laten vervangen van dakpannen of het volledige dak. U voorkomt dakschade en hoge kosten door professionele dakreiniging. Uiteraard kan Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Roden dit voor u verzorgen.

Professionele dakreiniging in Roden

Om kwaliteit te kunnen bieden werkt Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Roden alleen met de beste materialen en de beste mensen. Onze dakreinigers zijn bekwaam en ervaren, en zij zorgen ervoor dat uw dak tot in de puntjes wordt gereinigd. Dit doen zij met een krachtige hogedrukspuit die alle aanslag verwijdert. De klus wordt afgemaakt met beschermend middel dat er voor zorgt dat uw dak weer tegen een stootje kan. Neem contact met ons op als u meer wilt weten.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de ster.