Dakreiniging Leek

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Leek maakt uw dak weer schoon en sterk door middel van professionele dakreiniging. Met regelmatige dakreiniging voorkomt u namelijk dat er schade ontstaan door invloeden van buitenaf.

Hou de levensduur van uw dak in stand met periodieke dakreiniging in Assen

Omdat een dak te maken heeft met invloeden van buitenaf is aantasting helaas niet te voorkomen. De kans is groot dat er na verloop van tijd mos, alg en vuil ontstaat. Dit geeft uw dak een onverzorgde en vieze uitstraling. Daarnaast zijn mos, alg en vuil vaak de veroorzakers van schade aan het dak. Deze schade kan resulteren in vervelende problemen zoals lekkage. Als u tijdig uw dak laat reinigen kunnen deze problemen worden voorkomen. Ook voorkomt u met hiermee dat u flink in de buidel moet tasten voor het vervangen van dakpannen of misschien wel het complete dak. Voor dakreiniging bent u aan het juiste adres bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Leek.

Voor grondige dakreiniging in Assen

Als professioneel schoonmaakbedrijf is Kallenkoot nabij Leek onder andere gespecialiseerd in dakreiniging. Wij werken met ervaren dakreinigers die de klus op efficiƫnte en vakkundige wijze uitvoeren. Daarnaast werken we met de juiste materialen om uw dak grondig te reinigen. Zo wordt de reiniging zelf gedaan met een krachtige hogedrukspuit. Als het dak volledig is gereinigd wordt deze voorzien van een beschermend middel dat er voor zorgt dat uw dak de komende jaren ook schoon blijft.

Wilt u weten wat Kallenkoot Schoonmaakbedrijf voor u kan betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers in Leek voor meer informatie of een offerte.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de auto.