dakreiniging-groningen

Professionele dakreiniging in Groningen

Door het jaar heen kan het zure hemelwater voor een groene aanslag op uw dak zorgen. De aanslag valt te verklaren door de algen die zich aan uw dakbedekking hechten, door mossen die op uw dakpannen of bitumen dakbedekking groeien, enzovoorts. Voor het uitvoeren van een professionele dakreiniging in Groningen kunt u terecht bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende soorten werkzaamheden. Het reinigen van uw dak is hier een goed voorbeeld van. Door het dak op vakkundige wijze te laten onderhouden, neemt de kans op schade aan de dakbedekking af.

Zelf een dakreiniging in Groningen uitvoeren onverstandig

Het wordt afgeraden om zelf een dakreiniging in Groningen uit te voeren. U loopt hierbij het risico per ongeluk schade aan de dakbedekking te veroorzaken. Wist u bijvoorbeeld dat het onverstandig is om op een bitumen dakbedekking te lopen? In het bijzonder wanneer de dakbedekking vochtig is. Naast mogelijke schade als gevolg van een dakreiniging in Groningen, kunt u ook in gevaarlijke situaties terechtkomen. Vaak is werken op grote hoogte behoorlijk eng voor mensen zonder ervaring in het uitvoeren van een dakreiniging in Groningen.

Meer informatie over een dakreiniging in Groningen

Wilt u meer weten over onze aanpak bij een dakreiniging in Groningen? Of bent u benieuwd hoe wij uw vervuilde dakbedekking zouden herstellen? Neem in beide gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over onze mogelijkheden! Bovenal bent u met onze hulp verzekerd van een professionele aanpak bij de reiniging van uw dakbedekking. De kans op complicaties aan uw dak neemt zodoende sterk af.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de auto.