Dakreiniging Assen

Voor professionele dakreiniging in Assen gaat u naar Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Dakreiniging draagt bij aan een lange levensduur en houdt uw dak schoon en verzorgd.

Hou de levensduur van uw dak in stand met periodieke dakreiniging in Assen

Aantasting van daken is helaas niet te voorkomen. Daken zijn continu onderhevig aan invloeden van buitenaf waardoor er mos, vuil en alg kan ontstaan. Dit zijn vaak de grote boosdoeners bij dakproblemen. Mos, vuil en alg geven uw dak allereerst een onverzorgd aanzien. Maar nog veel erger is dat het uw dak aantast, met het gevolg dat de levensduur snel afneemt. Door regelmatige dakreiniging kunnen problemen als lekkages, vorstschade en/of schade aan uw dakpannen worden voorkomen. Daarnaast voorkomt regelmatige dakreiniging hoge kosten op de lange termijn. Want een nieuw dak laten plaatsen kost veel geld. Schakelt u Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Assen in voor periodieke dakreiniging? Dan zorgen onze specialisten ervoor dat uw dak jarenlang meegaat!

Voor grondige dakreiniging in Assen

Een belangrijk onderdeel van woningreiniging is dakreiniging. Hier is Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Assen als professioneel en ervaren schoonmaakbedrijf dan ook in gespecialiseerd. Wij werken met vakbekwame dakreinigers die precies weten hoe ze uw dak moeten aanpakken.

Dakreiniging gebeurt met een hogedrukspuit die al het vuil, alg en mos verwijderd. Na deze grondige reiniging wordt uw dak voorzien van een beschermd middel, zodat u verzekerd bent van een langdurige bescherming. U kunt onze specialisten hier eenmalig voor inschakelen, maar regelmatige reiniging is natuurlijk het beste. U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers in Assen voor meer informatie en/of een offerte.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de sleutel.