Als VVE onderhoud in Assen uit laten voeren

Als VVE onderhoud in Assen uit laten voeren

Als lid van de VVE van uw appartementencomplex wenst u de appartementen van het juiste onderhoud te voorzien. Dat geldt niet alleen voor de appartementen, maar ook voor gemeenschappelijke ruimtes. Denk aan de hallen, de gang bij de ingang, een wasruimte, enzovoorts. Wanneer u als VVE onderhoud in Assen uit wilt laten voeren aan deze ruimtes, bent u bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van diverse schoonmaakklussen. Zo blijven de ruimtes netjes en fris, wat de uitstraling van het appartementencomplex ten goede komt.

VVE onderhoud in Assen laten organiseren

Ook als bewoner kunt u ervoor proberen te zorgen, dat de VVE onderhoud in Assen uit laat voeren aan gemeenschappelijke ruimtes. Immers, afval op plekken waar dit niet hoort kan ook uw woonplezier beïnvloeden. Vuil kan ongedierte aantrekken, wat vervolgens ook richting uw woning kruipt. Iets wat u wenst te voorkomen! Door VVE onderhoud in Assen te laten organiseren doet een dergelijke situatie zich niet meer voor. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf biedt u de mogelijkheid om op periodieke basis onderhoudswerkzaamheden uit te laten voeren. Denk aan de reiniging van hallen, het periodiek schoonmaken van de vloer, enzovoorts.

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf als VVE voor onderhoud in Assen inschakelen

Wilt u als VVE meer weten over het onderhoud wat wij voor u kunnen uitvoeren? Of wilt u direct een eerste afspraak inplannen om als VVE onderhoud in Assen te organiseren? Wij bieden u graag een overzicht van de mogelijkheden die we u bieden. Dit maakt het voor u makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen. Door duidelijke afspraken te maken, verzekeren we u van een schoon en fris appartementencomplex.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de ster.