Schoonmaakbedrijf Roden

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf voert verschillende schoonmaakwerkzaamheden uit voor particulieren en bedrijven in Roden en omstreken. U kunt ons inschakelen voor de schoonmaak van het interieur en het exterieur van woningen en gebouwen. Onze ervaren en vakkundige specialisten voeren werkzaamheden op efficiënte en zorgvuldige manier uit, om u de beste kwaliteit te kunnen bieden.

Kwaliteit en veelzijdigheid bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf in Roden

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf zit sinds 1997 in het schoonmaakvak. Waar we toen nog beperkte diensten konden aanbieden, zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf met een breed pakket aan diensten. Zo kunt u onze specialisten inschakelen voor:

  • Glasbewassing
  • Kantooronderhoud
  • Gevel- en dakenreiniging
  • Specialistisch reinigen
  • Mutatiewerk
  • Vloerenonderhoud


Zoals u leest bieden we een compleet pakket aan schoonmaakdiensten aan. Zo hoeft u voor verschillende klussen maar één bedrijf in te schakelen en wordt alles in één keer geregeld. Onze schoonmaakspecialisten zijn SVS-gediplomeerd dus waar u hen ook voor inzet, u kunt rekenen op kwaliteit. We stellen de beste producten en materialen tot hun beschikking, zodat ze hun werk goed en veilig kunnen uitvoeren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Roden

Klantenrelaties zijn erg belangrijk voor ons en we maken dan ook heldere afspraken met onze klanten. We werken met eerlijke prijzen en denken altijd met u mee. We adviseren u waar mogelijk over bijvoorbeeld onderhoud en producten, zodat u uw huis of pand schoon en verzorgt kunt houden.

Wilt u direct een offerte opvragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers in Roden.

Bel mij terug!