VVE schoonmaakbedrijf Groningen

Een flat of appartementencomplex moet goed worden schoongehouden om het wooncomfort van de bewoners te waarborgen. U als VVE bent hiervoor verantwoordelijk. Natuurlijk wilt u goede schoonmaak inkopen tegen een scherp tarief. Bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf kunt u rekenen op een professionele aanpak. Zoekt u als VVE een schoonmaakbedrijf in Groningen of omgeving dan staan wij graag voor u klaar. Wij voeren de werkzaamheden uiteraard conform de met u gemaakte afspraken uit. 

Wij zijn uw VVE schoonmaakbedrijf in Groningen

Het is belangrijk dat de openbare ruimtes van een flat of appartementengebouw goed worden schoongemaakt. Zwerfvuil dat rondslingert en stankoverlast worden door niemand op prijs gesteld. Dat geldt niet alleen voor bewoners maar ook voor bezoekers. U wilt als VVE natuurlijk een goed visitekaartje afgeven. Als er een appartement te koop staat dan bent u er als VVE bij gebaat dat dit snel weer wordt verkocht en bewoond. Wij kunnen ervoor zorgen dat mensen graag in uw complex willen wonen. Wij zijn en VVE schoonmaakbedrijf in Groningen dat zijn afspraken nakomt en vakwerk levert. 

Vraag een offerte aan voor professionele schoonmaak

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf werkt graag met u samen om de leefbaarheid van uw complex optimaal te houden. Bent u als VVE op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Groningen of omgeving dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. U bereikt ons snel via telefoonnummer 050 - 360 48 26. U kunt natuurlijk ook een bericht sturen naar ons e-mailadres info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl of maak gebruik van het contactformulier op de website.

Bel mij terug!